Vi elsker musik og gode fester

Vi spiller til Bryllup Firmafest Fødselsdag Skolefest Ungdomsfest Kobberbryllup Julefrokost

Anmeldelser

Udvalgte anmeldelser fra tidligere arrangementer
 • Firmafest i Odense

  Vi har haft Beatboxen til at spille ved vor sommerfest. Klaus kom om eftermiddagen og satte sit udstyr op, så alt var vel tilrettelagt. Der blev skabt en dejlig hyggelig stemning med god og glad musik. Meget professionelt. J Lige som vi kunne ønske os det! Vi har allerede besluttet, at hyre Beatboxen til vores julefest!

  Jonna Nielsen, TradePoint, d. 3. juni 2016
 • Rigtig god dansemusik til en perfekt bryllupsfest!

  Beatboxen leverede en ægte dansefest med alt hvad der dertil hører af rigtig god musik til alle aldre og genrer! Han kan på det varmeste anbefales!!!

  Christina Jørgensen d. 28. juli 2015
 • Imødekommende og leverede varen

  Vi bookede Klaus / Beatboxen til vores bryllup, hvilket vi bestemt ikke fortrød. Klaus er imødekommende, fleksibel og spillede alt den musik vi ønskede. Vi vil ikke tøve med at booke Klaus til et andet arrangement i fremtiden, for vi er meget tilfredse.

  Annika og Morten d. 20. september 2015
 • Bryllup i Tommerup

  Du skal have en stor tak fordi du gjorde det godt. Både vi og vores gæster var meget tilfredse med musikken, behagelig stille under maden og masser at danse til senere, hvilket der jo også blevet gjort til fulde. Skønt når gæster ikke har lyst til at stoppe festen, har hørt at de sidste gik hjem ca kl 5. Der var vi smuttet. Som jeg sagde, du var behagelig at snakke med, da du ringede og det fik du en aftens arbejde på. Tak for god musik, er glade for vi valgte dig.

  Lars og Tina, 2014
 • 2 x 40 års fødselsdag på Langeland

  Kan varmt anbefale denne DJ, han er virkelig god.

  Rikke og Torben, 2013
 • Sølvbryllup på Valdemars Slot

  Tusind tak for i lørdags. Vi havde en fantastisk fest, som du har en del af æren for. Der var god gang i dansegulvet takket være din gode smag og næse for musik til vores gæster. Du er blevet meget rost både for musikvalg, og for at man også kunne snakke sammen samtidig ved bordene. Vi er meget tilfredse og håber du vil spille for ved en anden lejlighed.

  Bent og Susanne, 2013